maanantai 23. helmikuuta 2015

ALAKULOINEN KESKIKULOINEN YLÄKULOINEN???

TorinKulman rouva on ihan tyytyväinen, kun TorinKulma blogi ei ole mikään lifestyle eikä positiivisuuden ylistys blogi. Ei rouva onneks ole sellasia tuohon alkuun kirijottanukkaan.

Ei rouvan rahat riitä jatkuvasti sisustelemaan, eikä sitä positiivisuutta ole edes joka kolmaspäivä, olis edes kerran kuussa niin sekin olis jo jotain. Rouva on vaan enemmänkin sellanen surumielisyyden keskittymä. On aina ollut ja tulee aina olemaan. Joskushan rouva haluaisi olla sellanen amerikkalainen tv-shopin myyjä, joka hymyilee hampaat valkoisena koko naamallaan, vaan eipä rouva sellanen ole.

Nyt rouvalla on ollut kauniista ilmoista huolimatta sellanen vähän palijon surumielinen olotila. Tiijä häntä mistä johtuu, ehkä liiasta miettimisestä surullisia asioita. Onhan toki rouvalla iloisiakin asioita paljon ja osaa rouva niistä iloitakin ainaski välillä.

Sillon ku rouva on surumielinen, niin pitäis olla suklaata ja jäätelöä ja karkkeja ja vaikka mitä makeaa. Rouva on sellanen tunnesyöppö, ei onneks juoppo, siitä saapi olla onnellinen. Rouvan mielestä syöpöttely on kuitenkin parempi asia kuin juopottelu. No, nyt rouvalla ei ole ollut mitään muuta makeaa kuin appelsiineja. Se on aika paha asia tai toisaalta ihan hyvä. Herra on pitänyt siitä huolen, että on tehnyt kauppareissut ihan yksin, eikä ole tuonut hetelmiä makeampaa, vaikka rouva on kuinka rannalla ruikuttanu. Herra on pitänyt päänsä, eikä ole sitä rouvalle antanut käänneltäväksi. Rouva on varmaan parinpäivänpäästä siitä hyvinni tyytyväinen.

Onhan rouva sitten tikunnu ihan urakalla siihen surumielisyyteen. On kaulaliinaa, lapasia, sukkia, säärystimiä ja virkattuja töppösiä ja pipoja. Siinähän tuo aika mennöö kun laskoo yks kaks kolome... eikä tuu aateltua muuta.

Juu u ny rouva muistaa sen hienon sanan itestään, rouva on melankoolinen tyyppi. Ei menannu tuo muistikulta muistaa mikä se rouva on tuolla hienolla sanalla.

Kevät on kuitenkin tulossa ja rouva yrittää ottaa ihteään niskasta kiinni ja aatella asioita vähän palijon positiivisemmin. Ees sen vähän verran...

Rouva on RölliPeikko fani ja kun Rölli mietiskeli, jos alakuloinen on alakuloinen niin mikä sitten on se toinen.... no se on YLÄKULOINEN...

Jospa alkas yläkuloseks....

Rouvan surumielisyydestä huolimatta TorinKulmalta toivotetaan vähemmän surumielistä alkanutta viikkoa teille kaikille suloisille <3









1 kommentti:

Henna kirjoitti...

Ihania käsitöitä! Juu, tikkuaminen on oikein terapiaa meille melankoolisille <3