tiistai 14. lokakuuta 2014

SYYSLOMAVIIKKO

Eihän TorinKulman rouvalle ja herralle syysloma tee sitä eikä tätä... ei, rouvalla ja herralla on pääsääntöisesti aina kevät- kesä- syys- talviloma.

Sen verran se teki, että saatiin mummitteluperheen koululainen ja allekoululainen tänne liikennepuistokaupunkiin. Eihän se liikennepuisto tähän aikaan enää toiminnassa ole, mutta mitäs me siitä. Sinne mentiin ja siellä elämästä nautittiin. Ihana oli ilma ja suloista seuraa rouvalla ja herralla.

Maisemat olivat melkoista paljon ankeammat kuin kesällä kuumalla auringonpaisteella ja polkuautotkin oli tallissa lukkojen takana. Tekemistä kyllä löytyi, Keinuminen oli kivaa, liikennepuiston ympäri juokseminen moneen kertaan... ei rouva sitä kyllä tehnyt, elekää luulkokkaan, lapsoset vaan, rouvahan olisi kahteen juoksuaskeleeseen läkähtynyt...

Lapset keräsivät mummilaan pihlajanmarjaterttuja ja voi kun ne ovat kauniita ja lämmittävät sydäntä <3

Rouva ja herra TorinKulma saivat viettää ihanaakin ihanamman hetken näiden suloisten lasten kanssa.

Tuossa Tokmannin kaupassa rouvan mielestä sattu mukava vai ihana vai mikä lienee asia.

Lapsosille oli luvattu ostaa pienet lelut kun tulevat tänne käymään. Ilo oli ylimmillään kaupassa ja koululainen valitsi jonkin miekan, ei rouva niistä ymmärrä, muuta kuin, ettei se maksanut paljoa mitään. Allekoululainen halusi siivousvälineet, pikkuharja ja syhveli ja pölyliina, niistä rouva jotain ymmärtää, kun ei tykkää sellaisista yhtään... eipä tuokaan kallis ollut. Pari muistivihkoa lähti vanhalle herralle ja karkkiaskit lapsille.

Kassalla sitten alkoi tapahtua: lapsoset sanoivat yhteen ääneen: voi kun meillä on paljon tavaraa, pitääkö näistä jotain viedä pois????

Kassarouva katseli ihmeissään ja perässä tuleva asiakas... Sanoivat, etteivät ole koskaan tuollaisia lapsia nähneet ovatpa ihmeellisiä! Lapset yleensä huutaa ja riehuu ja saavat itkupotkuraivareita, kun ei saa paljon tavaraa mukaan...

Rouvamummi oli niin ylpeä lapsista, jotta nosti päänsä ihan takakenoon... melkeimpä selälleen kaatu ylypeyvestä :)

Näin meillä syyslomalla TorinKulmalla... Ihanan kilttejä suloisia lapsia, rouva niiiin rakastaa heitä <3







Ei kommentteja: