keskiviikko 19. helmikuuta 2014

PRINSESSAMEKKO

Ei rouva nyt itelleen ollu ostamassa tälläistä rinsessamekkoa, ei vaikka sellaisen haluaisikin, mutta eihän sitä voi olla lahjaa ostamatta, kun mummittelupaikan neitinen ihanasti kauniilla äänellä sanoo; tuottehan sitten synttärilahjan minulle ja veljelle myös... :) Ihana neitinen, aina on velipoika mielessä, samoin velipojalla on aina neitinen mielessä, kumpaakaan ei saa jättää ilman :) Siinä sitten rouva ja herra laittamaan mietintämyssyä päähän mitä, mitä, mitä ihmettä lahjaksi...????? Mietintämyssystä ja mummittelupaikan rouvasta oli kovastikin apua, sillä lahjapulma ratkesi: Oikea prinsessamekko :) JEE

Rouva ja herra sitten kaahaamaan Myllyrantaan ostamaan prinsessamekkoa neitiselle. Rouva oli ihan tohkeissaan miten ihania prinsessamekkoja voikaan olla olemassa ah oh ja voi voi... TorinKulman rouva on onneksi vähän paljon suurempaa kaliperia kuin prinsessamekot, niin ei tullut minkäänmoisia tehtyjä tarpeita ostaa prinsessamekkoa rouvalle.

Myllyrannassa sitten tälläinen valkoinen unelma otti ykköspaikan ja myyjän ystävällisellä avustuksella mekkoon löytyi pieni laukku ja hiuskoriste, sukkahousut ja ihanat silkkitossut! (Unelma on ihan vitivalkoinen, toinen kuva on jostain syystä luonnonvalkoinen)

Velipoika saa upeat farkut, ihan tämän kevään uutta mallistoa suoraan Italiasta! samoin kuin on neitisen unelmakin. Mamma mia! Rouva on ihan innoissaan!

Sunnuntaina TorinKulman rouva ja herra suuntaa oikeille synttäreille, Hoploppi oli sellainen välisynttärijuttu, ei sitä voi oikeana synttärinä pitää, ei, synttärit vietetään aina kotona ja kakku pitää olla ja kynttilät, joita saa puhaltaa, sitä mieltä rouva on ja tuntuu, että neitinen on myös rouvan kanssa samaa mieltä.

Rouva kun sai tänään puolenpäivän aikaan kehonsa tottelemaan ja liikekannalle, rouva leipaisi synttäripullia. Pullista ei nyt kyllä kuvaa tullut, kun tuo jääkiekko sekotti rouvan ajatukset täysin. Rouva kun on ollut ihan olympialaisten suurkuluttaja. Niin ja rouvalla kun on tuo aamullinen liikkeelle lähtö aika vaikeaa, keho ei meinaa totella käskyjä ja on niin sietämättömän kipeä, kaikki touhut ja tohinat jää aina iltapäiviksi.

Sellasta se on :)

Hyvää viikonjatkoa ihanat <3






Ei kommentteja: