keskiviikko 12. helmikuuta 2014

HOPLOPPAILUA

TorinKulman rouva ja herra tälläytyivät aamutuimiin parhaimpiinsa, rouva laittoi kaikenmoista tököttiä naamaan ja hajuvettä kaulanvarteen, taisi tuo herrakin jotain hajua laittaa kun niin herrasmieheltä tuoksahti.

Mummittelupaikan väen kanssa oli suunniteltu IdeaParkkiin menoa ja sinne FunParkkiin ja HopLoppiin, ei rouva oikein tiedä mikä on FunPark ja mikä HopLoppi, mutta siellä kuitenkin oltiin. Rouva ja herra olivat vähän liian aikaisin matkassa, eihän tästä ole kuin yksi hujaus tuonne ihmemaahan, mummittelupaikan väellä sitä matkaa oli vaikka kuinka pitkästi. Rouva ja herra istuskeli kovastikin tyyriisti penkillä ja kun jano yllätti lähtivät he hakemaan pahvikahvia. Herra ei ole koskaa tuollaista -ota mukaan- pahvikahvia juonut, rouva vaan selitti, että siitä pienestä nokasta vaan hörpiskelee... ei herra oikein tuota asiaa meinannut uskoa, hyvinkin epäilevästi pahvimukia katseli... joi kumminkin, rouvan mieliksi.

Rouva ja herra nautti suunnattomasti, kun mummittelupaikan kullanmurut tykkäsivät keilailusta ja erimoisista autoista ja kaikenlaisesta muustakin touhusta. Mummittelupaikan nuoripari sai olla ostoksilla kun herra ja rouva touhusivat siellä hoplopissa kullanmurujen kanssa. Pallomeressä tais toinen nuppula "hukkua" ei näy missään... huonoja lapsenvahteja :( voi voi

Rouva heitteli särkylääkettä naamaansa ja päivä mennä vierähti oikeinkin mukavasti niiden voimalla. Ei sitä voi sanoa, että rouva olisi ihan kivuton ollut, mutta jaksoi kuitenkin nautiskella päivästä. Rouva on pitkään ollut mökkihöperönä täällä poikamiesboxissa, herra kun on ollut työputkessa niin ei rouvakaan ole sitten minnekkään lähtenyt eikä rouva olis kyllä jaksanutkaan. Ainoa harrastus rouvalla on ollut tuo lääkärissä, verikokeissa sun muissa tutkimuksissa käynti, harrastustahan siinäkin kerrakseen.

Nyt rouva sitten nautti ja osteli mitä sattuu. Nuoruusvuosia muistellen rouva piipahti BodyShopissa, ei siellä nyt niin piipahdeta, etteikö jotain mukaan tarttuisi. Rouvalle tarttui mukaan saippuaton suihkupesu, rasvaa, kun rouva on ihan rutikuiva, ei kyllä uskois kun päältäpäin kahtoo :)  Eikähän sitä voi sellaisesta paikasta ilman hajuvettä lähteä, missä sitä on tarjolla, ei se ei sovi rouvan luonteeseen ja vielä antoivat huulivoiteen mukaan, kun niin hyviä kauppoja saivat rouvan kanssa tehtyä :)

Herran nautinnoista rouva ei kyllä tiedä... onko se nautintoa kantaa pusseja ja istua joka penkillä pitkiä aikoja odottamassa tuhlailevaa rouvaa. Näin se herra TorinKulma vaan teki, istui ja ihmetteli, ei kyllä toista kertaa juonut -ota mukaan- pahvikahvia :),

Jostain rouva vielä löysi tuollaisen erittäinkin hienon naapurimaalaisten sisustuslehden, se on sellainen hienojen bloggaajien lehti ja rouva kun aatteli olla niiiin hieno, että lehti piti saada. Eipä sitä rouvasta kyllä yhdellä lehdellä hienoa tehdä, mutta yrityshän oli hyvä ;)

Heipparallaa HopLop terveisten kera, kaikille ihanille <3







1 kommentti:

Eve kirjoitti...

Hauskasti kirjoitettu juttu :)